Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Η ΑΓΑΠΗ...

ΑΓΑΠΗ.... 
 ΑΓΑΠΗ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.. Η ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ  ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  Ο ΕΡΩΤΑΣ  ΤΟ ΠΑΘΟΣ  Ο 
ΠΟΘΟΣ  Η Ο  ΣΕΒΝΤΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ  ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ  ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ   ΣΕ  ΕΝΑ  ΛΕΞΙΚΟ   ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ.  
ΠΑΡΟ  ΟΛΟΥ ΑΥΤΑ  Ο  ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ  ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ  ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ  ΤΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ  ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ  ΕΡΜΗΝΕΙΑ  ΓΙΑ  ΑΥΤΗ  ΤΗ  ΛΕΞΗ.


ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ  ΠΟΥ ΑΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ  ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ  ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ  ΕΤΣΙ  ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ  ...  ΠΟΛΥΧΡΟΜΗ.!
Η  ΑΓΑΠΗ  ΚΡΥΒΕΙ  ΜΕΣΑ ΤΗΣ  ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ.  ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ  ΜΕ  ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.


 Η ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΓΑΛΗΝΗ  ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ  ΜΟΡΦΕΣ  ΑΓΑΠΗΣ ΑΔΕΛΦΙΚΗ  ΜΗΤΡΙΚΗ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΛΠ.


ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΟΧΗ  ΜΑΣ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ  ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ  ΙΔΑΝΙΚΩΝ.
ΣΤΙΣ  ΚΑΡΔΙΕΣ  ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ  ΥΠΟΥΛΑ  Ο  ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ  ΕΓΩΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.. ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ  ΤΟ  ΜΙΣΟΣ  ΘΟΛΩΝΕΙ  ΤΟ ΜΥΑΛΟ  ΚΑΑΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ.
ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ  ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ  ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ  ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΞΕΚΙΝΑΝΕ  ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.


ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ  ΔΕΝ ΑΔΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ  ΟΧΙ ΜΕ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.  ΑΛΛΑ ΝΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ  ΑΓΑΠΗ.


ΑΛΛΩΣΤΕ  Η ΑΓΑΠΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ  ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΕΤΑΙ.


ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΑΡΩΜΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ  ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ  ΕΣΤΩ  ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ  ΣΤΑΓΟΝΕΣ  ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.                Ε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου