Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

οχι στο νεο χαρατσι τους..

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥΣ...!!!
δημοσιεύτηκε στις 24/09/2011 13:46:30 από SEXOIKODOMOS
φιλες και φιλοι..
την ωρα που πολλοι κοσμος  δεν μπορει να βρει μεροκαματο  την ωρα  που η ζωη σας γινεται κολαση απο την φτωχεια  και την ανεχεια  σας καλουν να πληρωσεται  νεους φορους  νεα χαρατσια  για να τα χαρισουν στους τραπεζιτες  στα μονοπωλια στους ομιλους  στις κατασκευαστικες εταιρειες..
την ωρα  που η ανεργια εχει  μονιμοποιηθει  στο σπιτι του οικοδομου  του απλου πολιτη  και παζαρευει  μεροκαματο ξευτιλας για να παει ψωμι στο σπιτι του την ωρα που λυνουν τα χερια των αφεντικων  για να τρομοκρατουν και να εκβιαζουν  τους εργατες  για ενα κομματι ψωμι  η εφορια στελνει  τα μπιλιετακια  που το βαφτισαν  εισφορα αλληλεγγυης..
την ωρα που οι τραπεζες απειλουν χιλιαδες οικογενειες να τους παρουν το σπιτι  την ωρα που χιλιαδες  νοικοκυρια απεκτησαν ενα κεραμιδι  με χιλιες στερησεις βαζουν  φορο ακινητης περιουσιας.
φιλες και φιλοι  για αυτη την αναπτυξη που μιλουσαν  λενε πως πρεπει να κανετε θυσιες. σε αυτη την αναπτυξη  πεστε οχι γιατι ειναι μονο για το κεφαλαιο τους εργοδοτες και ειναι εχθρικη και επικινδυνη για ολο το λαο..
απεναντι σε αυτη την κατασταση εχετε καθηκον να αντιδρασετε οργανωμενα για να μπορεσετε να βαλετε εμποδιο στην εγληματικη πολιτικη της κυβερνησης και των μονοπωλιων.
και για να ανοιξετε τον δρομο  για την ικανοποιηση τν δικων σας αναγκων  επιβαλλεται να παρεται την κατασταση στα χερια σας..
το μαυρο μπλογκ κυβερνησης  τροικας  κομματων  κεφαλαιου  που εχει εξαπολυσει σφοδρη επιθεση στη ζωη σας  δεν εχει στοχο  να προφυλαξει  τα δικα σας συμφεροντα..
για τα δικα τους συμφεροντα αγωνιουν..
αυτο που επιφυλασσουν στην εργατικη ταξη  τα φτωχα  λαικα στρωματα ειναι ανεργια  μεροκαματα πεινας συνεχομενη και αυξανομενη φορολογια ακριβεια και εξαθλιωση της ζωη σας..
ηρθε η ωρα να παρετετην αποφαση σας.
μην συμβιβαζεσται.
αρνηθειτε την θανατικη καταδικη τη ζωη σας..
αρνηθειτε να πληρωσεται τα χαρατσια τους..
αρνειθειτε την πολιτικη που καταστρεφει τη ζωη την δικη σας και των παιδιων σας..
δεν εχετε ευθυνη για το χρεος..
και τελος μπορειτε να τους σταματησεται  να εμποδισεται τα βαρβαρα αντιλαικα μετρα τους..
δεν ειναι ανικητοι...
ολοι μαζι σε μαζικη οργανωμενοι αρνηση  πληρωμης των νεων και παληων χαρατισων..

να τους γυρισεται πισω τον λογαριασμο...
οχι στο νεο χαρατσι τους..
Ε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου